Test Header - 01

Spouwmuurverankering

Het gebeurt steeds vaker dat delen van gevels of zelfs hele gevels naar beneden gevallen met grote schade aan het gebouw en de omgeving tot gevolg. 

Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. De oorzaak ligt vaak bij geroeste of aangetaste muurankers. Is uw woning(complex) of bedrijfspand…

  • Voorzien van 4 woonlagen of meer?
  • Gebouwd voor 1990?

Dan is het zeker raadzaam om de verankering van uw gevel eens te laten inspecteren. Het grote gevaar is dat u aan de buitenkant niet kunt zien wat de staat is van de ankers.

Hoe verankeren wij spouwmuren?

Met een camera in de spouw kunnen wij de huidige situatie van uw spouwmuur in kaart brengen. Op basis daarvan brengen we een passend advies uit. De afgelopen jaren heeft GW Gevelonderhoud & Isolatie al vele gevels professioneel verankerd om zo bij te dragen aan een veiligere leefomgeving. 

Onze medewerkers zijn gecertificeerd om het total wall methode toe te passen. Met deze reparatiemethode kunnen constructieve reparaties van gevels met metselwerk uitgevoerd worden. Op deze manier stabiliseren en versterken we het metselwerk. Reparaties werken we nagenoeg onzichtbaar weg met mortel. Zo is uw gevel weer volledig veilig met behoud van het originele metselwerk.

Offerte aanvragen voor spouwmuurverankering

Wilt u uw spouwmuur laten inspecteren? Neem contact met ons op om u vrijblijvend te laten adviseren over spouwmuurverankering en een offerte op te vragen.

Vraag offerte aan