GW, gevelonderhoud en isolatie

Isolatie

Veel Nederlandse woningen en bedrijfspanden zijn nog niet of niet voldoende geïsoleerd. En dat is zonde, want het isoleren van uw woning of pand kent veel voordelen. Zo bespaart u met goede isolatie niet alleen op uw maandelijkse energierekening, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld.

Daarnaast zorgt optimale isolatie voor behoud van warmte en en een aangenamer wooncomfort. Uw investering in isolatie verdient u vaak binnen 3 tot 5 jaar volledig terug! Bovendien kunt u bij minimaal twee energiebesparende maatregelen aanspraak maken op deze tijdelijk verhoogde subsidieregeling, waardoor u tot wel 30% van het totaalbedrag terugkrijgt van de overheid.

U profiteert van de volgende subsidies:

  • Spouwmuurisolatie: €8,- subsidie per m2
  • Vloerisolatie: €11,- subsidie per m2

Op deze pagina informeren wij u over de isolatiemogelijkheden bij GW Gevelonderhoud & Isolatie. Klik op één van onderstaande buttons om direct naar de informatiepagina over vloerisolatie of spouwmuurisolatie te gaan.

Vloerisolatie Spouwmuurisolatie

Uw woning laten isoleren?

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een duurzamere wereld, een groter wooncomfort realiseren en besparen op uw energierekening? We helpen u graag bij het isoleren van uw woning zodat u kunt profiteren van deze voordelen.

Spouwmuurisolatie

Omdat ruim eenderde van het warmteverlies plaatsvindt via het geveloppervlak, kan spouwmuurisolatie interessant zijn voor uw woning. Of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie, is afhankelijk van het bouwjaar en de huidige isolatie van uw woning.

Vloerisolatie

Ook via de vloer van uw woning weet veel warmte te ontsnappen. Voorkom warmteverlies door uw vloer te laten isoleren.

Subsidieregeling voor woningisolatie

Wist u dat u sinds 2 september 2019 als woningeigenaar gebruik kunt maken van de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)? Daardoor krijgt u een gedeelte van de kosten voor woningisolatie vergoed.

 

Offerte aanvragen?

De werkzaamheden die we verrichten zijn vaak al binnen één dag klaar. Bent u benieuwd of spouwmuurisolatie of vloerisolatie iets voor u is? Of wilt u meer informatie over de subsidieregeling? Neem vrijblijvend contact met ons op, één van onze adviseurs komt graag langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Offerte aanvragen

Waarom uw woning laten isoleren?

  • Lagere energierekening
  • Verbeterd wooncomfort
  • Waardestijging van uw woning
  • Eenmalige investering
  • 10 jaar garantie

GW-Gevelonderhoud & GW-Isolatie
Al uw gevelwerken onder één dak!

Ontdek wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

Vraag een offerte aan

Heeft de gevel van uw woning of bedrijfspand een onderhoudsbeurt nodig? Of wilt u uw woning laten isoleren om zo te besparen op uw energiekosten? Welk vraagstuk u ook heeft, we helpen u graag. Uw woning laten isoleren is in 2020 éxtra aantrekkelijk omdat u t/m december 2020 profiteert van de tijdelijk verhoogde subsidieregeling. Treft u minimaal 2 energiebesparende maatregelen (bijv. vloerisolatie en spouwmuurisolatie), dan krijgt u tot wel 30% van uw investering vergoed. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij geven u graag een overzicht van de mogelijkheden. We streven ernaar om op werkdagen binnen 48 uur contact met u op te nemen.
Vraag offerte aan